Humberto Tan over vreemdgaan: 'Daar word ik eeuwig aan herinnerd, vrees ik'

Humberto Tan over vreemdgaan: 'Daar word ik eeuwig aan herinnerd, vrees ik'

Humberto Tan over vreemdgaan: 'Daar word ik eeuwig aan herinnerd, vrees ik' Humberto Tan heeft een slechte periode gehad. Hij kwam volop in het nieuws door zijn vermeende affaire met Dionne Stax en moest hij stoppen met presenteren van RTL Late Night. PrivéIn LINDA. Vakantieboek sprak Humberto openhartig over zijn privé -leven. Zo zou hij in therapie zijn gegaan met zijn vrouw. ,,Eenzaamheid, hartenpijn en gemis. Die drie dingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het weer goed werd", vertelt de presentator. CarrièreHumberto wordt er continu aan herinnerd dat hij is vreemdgegaan. ,,Ik word daar toch zo ziek van. Het is iets tussen twee mensen. Ze zijn al zo lang bij elkaar. Wij weten niet wat ze er onderling over hebben afgesproken. Elke relatie heeft wel eens een dipje. Ik vind dat zijn carrière ontzettend zwaar heeft moeten lijden onder de geruchten.", vertelt Victoria Koblenko. Bekijk de hele video hieronder.Bekijk ook Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William? Bekijk deze video » Gerard Ekdom en Giel Beelen over 10 jaar na de dood van Michael Jackson Bekijk deze video »
TV :
Humberto Tan over vreemdgaan: 'Daar word ik eeuwig aan herinnerd, vrees ik'

Humberto Tan heeft een slechte periode gehad. Hij kwam volop in het nieuws door zijn vermeende affaire met Dionne Stax en moest hij stoppen met presenteren van RTL Late Night.

Privé
In LINDA. Vakantieboek sprak Humberto openhartig over zijn privé -leven. Zo zou hij in therapie zijn gegaan met zijn vrouw. ,,Eenzaamheid, hartenpijn en gemis. Die drie dingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het weer goed werd", vertelt de presentator.

Carrière
Humberto wordt er continu aan herinnerd dat hij is vreemdgegaan. ,,Ik word daar toch zo ziek van. Het is iets tussen twee mensen. Ze zijn al zo lang bij elkaar. Wij weten niet wat ze er onderling over hebben afgesproken. Elke relatie heeft wel eens een dipje. Ik vind dat zijn carrière ontzettend zwaar heeft moeten lijden onder de geruchten.", vertelt Victoria Koblenko.

Bekijk de hele video hieronder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan over vreemdgaan: 'Daar word ik eeuwig aan herinnerd, vrees ik' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV