Pierre van Hooijdonk over Tom Egbers: ‘Hij kan een beetje verstrooid overkomen’

Pierre van Hooijdonk over Tom Egbers: ‘Hij kan een beetje verstrooid overkomen’

Pierre van Hooijdonk vindt Tom Egberds soms een beetje verstrooid. Dat zei hij in de radio-uitzending van Veronica Inside.

,,Bij de WK vrouwen mis ik Tom niet", zegt Pierre stellig. ,,Het is een aardige kerel maar soms wat afwezig. Als ik mensen spreek die Tom langer kennen dan ik, zeggen ze allemaal dat hij zo is." Volgens Pierre is het een van zijn eigenschappen. ,,Hij kan wat verstrooid over komen."

De mannen van Veronica Inside haken in: ,,Maar het is wel een ontzettend goede televisiemaker."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Pierre van Hooijdonk over Tom Egbers: ‘Hij kan een beetje verstrooid overkomen’ Pierre van Hooijdonk vindt Tom Egberds soms een beetje verstrooid. Dat zei hij in de radio-uitzending van Veronica Inside. ,,Bij de WK vrouwen mis ik Tom niet", zegt Pierre stellig. ,,Het is een aardige kerel maar soms wat afwezig. Als ik mensen spreek die Tom langer kennen dan ik, zeggen ze allemaal dat hij zo is." Volgens Pierre is het een van zijn eigenschappen. ,,Hij kan wat verstrooid over komen." De mannen van Veronica Inside haken in: ,,Maar het is wel een ontzettend goede televisiemaker." Bekijk het hele fragment hieronder. Bekijk ook Wilfred Genee tekent live nieuw contract bij Radio Veronica Bekijk deze video » Mark van Bommel krijgt regelmatig advies van Veronica Inside-sidekick Rick Romijn Bekijk deze video »
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pierre van Hooijdonk over Tom Egbers: ‘Hij kan een beetje verstrooid overkomen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, pierre van hooijdonk, uitzending, tom egbers, radio, radio-uitzending, veronica, fragment, video, haken, mannen, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.