Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht

Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht

Maarten van der Weijden maakte gisteren zijn elfstedenzwemtocht af. Hierbij zwom hij bijna 200 kilometer en bracht hij bijna 4 miljoen euro op voor kankeronderzoek.

Gezicht
Na zijn tocht viel het op dat zijn gezicht flink opgezwollen was. ,,Dat komt omdat het pak erg strak zit en hij alleen via die weg vocht kon verliezen", vertelt de arts van Maarten.

Tocht
De tocht van Maarten van der Weijden ging voortvarend. ,,Vooral 's ochtends ging het vrij hard. Mijn coaches vertelden ook dat als ik door een stad kwam, ik ook harder ging zwemmen. En die meezwemmers waren ook zo mooi. Het hielp om het samen te doen."

Bekijk het hele fragment van Dit is M hieronder.

Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht Maarten van der Weijden maakte gisteren zijn elfstedenzwemtocht af. Hierbij zwom hij bijna 200 kilometer en bracht hij bijna 4 miljoen euro op voor kankeronderzoek. GezichtNa zijn tocht viel het op dat zijn gezicht flink opgezwollen was. ,,Dat komt omdat het pak erg strak zit en hij alleen via die weg vocht kon verliezen", vertelt de arts van Maarten. TochtDe tocht van Maarten van der Weijden ging voortvarend. ,,Vooral 's ochtends ging het vrij hard. Mijn coaches vertelden ook dat als ik door een stad kwam, ik ook harder ging zwemmen. En die meezwemmers waren ook zo mooi. Het hielp om het samen te doen." Bekijk het hele fragment van Dit is M hieronder.Bekijk ook Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund" Bekijk deze video » Maarten van der Weijden onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij M Bekijk deze video »
Talkshow
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zwemmen, miljoen, friesland, arts, maarten van der weijden, kankeronderzoek, kilometer, fragment, video, pak, stad, gezicht, Maarten vd Weijden, DitisM, Elfstedenzwemtocht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.