De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft meer dan 5 miljoen euro opgeleverd

De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft meer dan 5 miljoen euro opgeleverd

Maarten van der Weijden heeft bekend gemaakt wat de tussenstand is van de opbrengst na zijn elfstedenzwemtocht. De teller staat inmiddels op 5.100.819 euro.

Dat is meer dan een miljoen euro meer dan wat hij gisteren op heeft gehaald, nadat de zwemmer uit het water kwam. Nadat hij zichzelf uit het water had getakeld stond de teller op 3.910.763,11 euro.

,,Dit bedrag is waanzinnig. Het is meer dan vorig jaar. Ik ben enorm dankbaar dat er zoveel geld ingezameld is", vertelt hij bij Dit is M.

Inzamelen kan nog steeds via https://www.11stedenzwemtocht.nl/ voor kankeronderzoek.

De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft meer dan 5 miljoen euro opgeleverd Maarten van der Weijden heeft bekend gemaakt wat de tussenstand is van de opbrengst na zijn elfstedenzwemtocht. De teller staat inmiddels op 5.100.819 euro. Dat is meer dan een miljoen euro meer dan wat hij gisteren op heeft gehaald, nadat de zwemmer uit het water kwam. Nadat hij zichzelf uit het water had getakeld stond de teller op 3.910.763,11 euro. ,,Dit bedrag is waanzinnig. Het is meer dan vorig jaar. Ik ben enorm dankbaar dat er zoveel geld ingezameld is", vertelt hij bij Dit is M. Inzamelen kan nog steeds via https://www.11stedenzwemtocht.nl/ voor kankeronderzoek. Erik Dijkstra: Nederland - Japan is de belangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het Nederlandse vrouwenvoetbal Bekijk deze video » Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht Bekijk deze video »
Talkshow :
De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft meer dan 5 miljoen euro opgeleverd
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft meer dan 5 miljoen euro opgeleverd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV