Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe

Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe

De politie probeert de identiteit vast te stellen van het lichaam van een onbekende vrouw die is gevonden in Westdorpe in Zeeland. De vrouw werd gevonden zonder kleren.

De vrouw bleek daarnaast zulke heftige verwondingen te hebben dat de politie uitgaat van een misdrijf. De vrouw werd een paar meter van de grens van België gevonden. De identiteit van het slachtoffer is moeilijk te bepalen omdat de vrouw geen kleren aan had en er geen persoonlijke spullen van de vrouw gevonden zijn.

De vrouw heeft een lichte huidskleur, rossig haar, is ongeveer 1,60m lang en weegt ongeveer 60 kilo. De vrouw heeft wel meerdere operaties gehad waarbij er verschillende organen zijn weggehaald.

Bekijk het fragment hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe De politie probeert de identiteit vast te stellen van het lichaam van een onbekende vrouw die is gevonden in Westdorpe in Zeeland. De vrouw werd gevonden zonder kleren. De vrouw bleek daarnaast zulke heftige verwondingen te hebben dat de politie uitgaat van een misdrijf. De vrouw werd een paar meter van de grens van België gevonden. De identiteit van het slachtoffer is moeilijk te bepalen omdat de vrouw geen kleren aan had en er geen persoonlijke spullen van de vrouw gevonden zijn. De vrouw heeft een lichte huidskleur, rossig haar, is ongeveer 1,60m lang en weegt ongeveer 60 kilo. De vrouw heeft wel meerdere operaties gehad waarbij er verschillende organen zijn weggehaald. Bekijk het fragment hieronder. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 26-jarige Frederik Pallesen uit Aalsmeer al vijf maanden vermist Bekijk deze video » Moord op 30-jarige Jan de Niet in 1990 in Den Haag Bekijk deze video »
TV :
Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV