‘Hennie’ gezocht voor betrokkenheid bij woningoverval in Zutphen

‘Hennie’ gezocht voor betrokkenheid bij woningoverval in Zutphen

Bij een woningoverval in Zutphen is een man gewond geraakt nadat hij een kogel in zijn rug kreeg van een overvaller. De politie zoekt naar de bestuurder van de zwarte Volkswagen Golf

De overvallers kwamen in een zwarte Volkswagen Golf aan met witte kentekenplaten. Vermoedelijk zijn dit gestolen kentekenplaten uit Duitsland.

De eigenaar van de woning handelde in oud-ijzer. Waarschijnlijk dachten de overvallers dat er daarom veel contant geld in het huis lag. Dit bleek echter niet het geval. Toen de eigenaar ook nog terugvocht kreeg deze een kogel in zijn rug.

Tot op de dag van vandaag kan de man niet meer de dingen doen die hij voor het incident nog kon. Hij kan alleen nog maar kleine stukjes lopen. De man had zijn laatste dagen anders ingebeeld.

Bekijk het fragment hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

‘Hennie’ gezocht voor betrokkenheid bij woningoverval in Zutphen Bij een woningoverval in Zutphen is een man gewond geraakt nadat hij een kogel in zijn rug kreeg van een overvaller. De politie zoekt naar de bestuurder van de zwarte Volkswagen Golf De overvallers kwamen in een zwarte Volkswagen Golf aan met witte kentekenplaten. Vermoedelijk zijn dit gestolen kentekenplaten uit Duitsland. De eigenaar van de woning handelde in oud-ijzer. Waarschijnlijk dachten de overvallers dat er daarom veel contant geld in het huis lag. Dit bleek echter niet het geval. Toen de eigenaar ook nog terugvocht kreeg deze een kogel in zijn rug. Tot op de dag van vandaag kan de man niet meer de dingen doen die hij voor het incident nog kon. Hij kan alleen nog maar kleine stukjes lopen. De man had zijn laatste dagen anders ingebeeld. Bekijk het fragment hieronder. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe Bekijk deze video » 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn al zestien maanden spoorloos Bekijk deze video »
TV :
‘Hennie’ gezocht voor betrokkenheid bij woningoverval in Zutphen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ‘Hennie’ gezocht voor betrokkenheid bij woningoverval in Zutphen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV