Onderzoek naar onopgeloste moord Sjef Klee uit Brunssum

Onderzoek naar onopgeloste moord Sjef Klee uit Brunssum

De 26-jarige Sjef Klee uit Heerlen werd in 1995 vermoord. De politie looft nu een beloning van 20.000 euro uit voor de gouden tip.

Nadat de zaak op een speciale cold-case kalender werd gezet, meldden zich vijf getuigen. Deze hadden zulke waardevolle informatie dat de politie de zaak van Sjef Klee opnieuw oppakt.

Gelukkig leven
De 26-jarige was erg blij toen hij een vrouw kreeg en daar een kindje mee verwekte. ,,Hij werd vroeger veel gepest vanwege zijn uiterlijk. We dachten eigenlijk dat hij nooit en vriendin zou krijgen", vertelt zijn zus. ,,Hij dacht alleen maar dat hij zo stom was."

Verslaving
Sjef kampte al een tijdje met een verslaving. Hij was namelijk verslaafd aan alcohol. ,,Ik zag hem van een gelukkig mens naar een persoon die in een diep dal zit veranderen", vertelt zijn zus. ,,Daarna is zijn vrouw bij hem weggegaan."

Dood
Sjef vertrok op zaterdag 9 september 1995 rond 9 uur van zijn huis. Hij woonde aan de Rozenstraat in Heerlen. Hij ging naar voormalig café Het Trefpunt. Sjef kwam een bekende tegen. Hij ging met deze bekende mee naar huis. Rond een uur of 1 's ochtends op zondag 10 september, vertrok hij.

Dit blijkt het laatste levende moment te zijn van Sjef Klee. Acht uur nadat hij vertrok bij zijn kennis, wordt Sjef levenloos aangetroffen op het Emmaterrein.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Onderzoek naar onopgeloste moord <em>Sjef Klee</em> uit Brunssum De 26-jarige Sjef Klee uit Heerlen werd in 1995 vermoord. De politie looft nu een beloning van 20.000 euro uit voor de gouden tip. Nadat de zaak op een speciale cold-case kalender werd gezet, meldden zich vijf getuigen. Deze hadden zulke waardevolle informatie dat de politie de zaak van Sjef Klee opnieuw oppakt. Gelukkig levenDe 26-jarige was erg blij toen hij een vrouw kreeg en daar een kindje mee verwekte. ,,Hij werd vroeger veel gepest vanwege zijn uiterlijk. We dachten eigenlijk dat hij nooit en vriendin zou krijgen", vertelt zijn zus. ,,Hij dacht alleen maar dat hij zo stom was." VerslavingSjef kampte al een tijdje met een verslaving. Hij was namelijk verslaafd aan alcohol. ,,Ik zag hem van een gelukkig mens naar een persoon die in een diep dal zit veranderen", vertelt zijn zus. ,,Daarna is zijn vrouw bij hem weggegaan." DoodSjef vertrok op zaterdag 9 september 1995 rond 9 uur van zijn huis. Hij woonde aan de Rozenstraat in Heerlen. Hij ging naar voormalig café Het Trefpunt. Sjef kwam een bekende tegen. Hij ging met deze bekende mee naar huis. Rond een uur of 1 's ochtends op zondag 10 september, vertrok hij. Dit blijkt het laatste levende moment te zijn van Sjef Klee. Acht uur nadat hij vertrok bij zijn kennis, wordt Sjef levenloos aangetroffen op het Emmaterrein. Bekijk het hele fragment hieronder. Bekijk ook 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn al zestien maanden spoorloos Bekijk deze video » ‘Hennie’ gezocht voor betrokkenheid bij woningoverval in Zutphen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Onderzoek naar onopgeloste moord Sjef Klee uit Brunssum
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek naar onopgeloste moord Sjef Klee uit Brunssum of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV