Rammstein zet stadion De Kuip in vuur en vlam met spetterend concert

Rammstein zet stadion De Kuip in vuur en vlam met spetterend concert

Fans van de band Rammstein hebben zich door de hittegolf niet laten weerhouden om naar het concert in De Kuip te gaan. De vlammen zorgenden voor een extra hittegolf richting de uitzinnige fans.

Rammstein heeft het Nederlandse publiek uiteindelijk twee uur lang geamuseerd met wat zij noemen Tanzmetal. Vooral de populaire nummers als Links 2-3-4, Sonne en Du Hast zorgden voor een waar spektakel.

Ook buiten het stadion is te zien dat de Duitse metalband de hitte nog wat opvoert.

Rammstein zet stadion De Kuip in vuur en vlam met spetterend concert Fans van de band Rammstein hebben zich door de hittegolf niet laten weerhouden om naar het concert in De Kuip te gaan. De vlammen zorgenden voor een extra hittegolf richting de uitzinnige fans. Rammstein heeft het Nederlandse publiek uiteindelijk twee uur lang geamuseerd met wat zij noemen Tanzmetal. Vooral de populaire nummers als Links 2-3-4, Sonne en Du Hast zorgden voor een waar spektakel. Rammstein live in De Kuip Rotterdam Rammstein - Intro en Was Ich Liebe Ook buiten het stadion is te zien dat de Duitse metalband de hitte nog wat opvoert.
Muziek :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rammstein zet stadion De Kuip in vuur en vlam met spetterend concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV