Temptation Island VIPS: Pommeline overstuur als verleidster Fabrizio’s ex blijkt te zijn

Temptation Island VIPS: Pommeline overstuur als verleidster Fabrizio’s ex blijkt te zijn

Temptation Island VIPS: Pommeline overstuur als verleidster Fabrizio’s ex blijkt te zijn Pommeline krijgt in Temptation Island VIPS een onaangename verrassing. Ze komt er namelijk achter dat een van de verleidsters een ex is van haar geliefde Fabrizio, dat is te zien in bovenstaande video van De Telegraaf. Tranen om exPommeline en Fabrizio waren eerder zelf verleiders in het programma, maar in deze editie zijn ze zelf het stel dat de relatie met allerlei verleidingen test. Als ze Fabrizio’s ex tussen de verleidsters ziet staan, barst ze in tranen uit. Relatie overleeft liefdesavontuur nietEerder lieten diverse deelnemers en verleiders al weten dat dit een heftig en spraakmakend seizoen wordt. Het lijkt er ook op dat de relatie van Fabrizio en Pommeline het avontuur niet heeft overleefd. Zo liet de blondine haar tattoo van Fabrizio verwijderen. Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland. Temptation Island-Pommeline gespot met verleider Joshua tijdens sexy dans Bekijk deze video » Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit' Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island VIPS: Pommeline overstuur als verleidster Fabrizio’s ex blijkt te zijn

Pommeline krijgt in Temptation Island VIPS een onaangename verrassing. Ze komt er namelijk achter dat een van de verleidsters een ex is van haar geliefde Fabrizio, dat is te zien in bovenstaande video van De Telegraaf.

Tranen om ex
Pommeline en Fabrizio waren eerder zelf verleiders in het programma, maar in deze editie zijn ze zelf het stel dat de relatie met allerlei verleidingen test. Als ze Fabrizio’s ex tussen de verleidsters ziet staan, barst ze in tranen uit.

Relatie overleeft liefdesavontuur niet
Eerder lieten diverse deelnemers en verleiders al weten dat dit een heftig en spraakmakend seizoen wordt. Het lijkt er ook op dat de relatie van Fabrizio en Pommeline het avontuur niet heeft overleefd. Zo liet de blondine haar tattoo van Fabrizio verwijderen.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island VIPS: Pommeline overstuur als verleidster Fabrizio’s ex blijkt te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV