Bekijk trailer van film The Good Liar met Helen Mirren en Ian McKellen

Bekijk trailer van film The Good Liar met Helen Mirren en Ian McKellen

Bekijk trailer van film <em>The Good Liar</em> met Helen Mirren en Ian McKellen Helen Mirren en Ian McKellen zijn later dit jaar voor het eerst samen te zien op het witte doek, namelijk in de film The Good Liar. Deze film is vanaf 21 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer van The Good Liar hierboven. Verliefde oplichterHet verhaal draait om meesteroplichter Roy Courtnay, hij is dolgelukkig als hij de rijke weduwe Betty McLeish ontmoet. Hoe beter ze elkaar leren kennen, hoe meer hij om de dame gaat geven. Zijn plan om haar te misleiden en op te lichten komt daardoor in een ander daglicht te staan en neemt een verrassende wending. The Good Liar is vanaf donderdag 21 november 2019 in de bioscoop te zien. Bekijk trailer van de film Wat Is Dan Liefde Bekijk deze video » Bekijk trailer van Orange Is The New Black seizoen 7 Bekijk deze video »
Film :
Bekijk trailer van film The Good Liar met Helen Mirren en Ian McKellen

Helen Mirren en Ian McKellen zijn later dit jaar voor het eerst samen te zien op het witte doek, namelijk in de film The Good Liar. Deze film is vanaf 21 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer van The Good Liar hierboven.

Verliefde oplichter
Het verhaal draait om meesteroplichter Roy Courtnay, hij is dolgelukkig als hij de rijke weduwe Betty McLeish ontmoet. Hoe beter ze elkaar leren kennen, hoe meer hij om de dame gaat geven. Zijn plan om haar te misleiden en op te lichten komt daardoor in een ander daglicht te staan en neemt een verrassende wending.

The Good Liar is vanaf donderdag 21 november 2019 in de bioscoop te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van film The Good Liar met Helen Mirren en Ian McKellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV