Humberto Tan over zijn aanpak tijdens affaire: "Het had geen zin om te reageren"

Humberto Tan over zijn aanpak tijdens affaire: "Het had geen zin om te reageren"

Humberto Tan is de laatste tijd weer volop in het nieuws, maar waarschijnlijk niet vanwege een reden die hij graag ziet. Na de geruchten over een affaire met Dionne Stax, twee jaar geleden, is hij nu naar verluidt vreemdgegaan met fotograaf Fleur Louwe. Volgens hemzelf had het geen zin om te reageren.

Niet slim
In een interview met de LINDA. noemt Humberto Tan zijn aanpak niet heel slim, maar het was wel de aanpak die hem in eerste instantie het beste leek. Uiteindelijk ging het van kwaad tot erger: "Het was echt geen leuke periode. Ik gun het helemaal niemand." Tan en zijn vrouw Ineke besloten in relatietherapie te gaan. Vandaag kwamen nog beelden naar buiten van de pikante berichten die Tan en Fleur Louwe naar elkaar hebben gestuurd.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Humberto Tan</em> over zijn aanpak tijdens affaire: &quot;Het had geen zin om te reageren&quot; Humberto Tan is de laatste tijd weer volop in het nieuws, maar waarschijnlijk niet vanwege een reden die hij graag ziet. Na de geruchten over een affaire met Dionne Stax, twee jaar geleden, is hij nu naar verluidt vreemdgegaan met fotograaf Fleur Louwe. Volgens hemzelf had het geen zin om te reageren. Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’ Bekijk deze video » Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie" Bekijk deze video » Niet slimIn een interview met de LINDA. noemt Humberto Tan zijn aanpak niet heel slim, maar het was wel de aanpak die hem in eerste instantie het beste leek. Uiteindelijk ging het van kwaad tot erger: "Het was echt geen leuke periode. Ik gun het helemaal niemand." Tan en zijn vrouw Ineke besloten in relatietherapie te gaan. Vandaag kwamen nog beelden naar buiten van de pikante berichten die Tan en Fleur Louwe naar elkaar hebben gestuurd. Bekijk het hele fragment hieronder.
Gossip :
Humberto Tan over zijn aanpak tijdens affaire: "Het had geen zin om te reageren"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan over zijn aanpak tijdens affaire: "Het had geen zin om te reageren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen