Jochem Myjer wil rust na drukke periode en gaat er een jaar tussenuit

Jochem Myjer wil rust na drukke periode en gaat er een jaar tussenuit

Cabaretier Jochem Myjer is naast grappenmaker ook een succesvol kinderboekenschrijver. Vandaag kreeg hij een prijs voor zijn boek De Gorgels en het geheim van de gletsjer, maar vanaf november wil hij rust: dan gaat de cabaretier er even een jaar tussenuit.

Helden
Myjers grootste kinderboekenfans zitten thuis op de bank, en hij geeft er wat voor terug. De namen van zijn beide kinderen spelen namelijk een belangrijke rol in de boeken van De Gorgels. Hij wil binnenkort meer tijd aan ze besteden: de cabaretier is nu nog bezig met uitverkochte shows in Carré, maar wil er vanaf november even een jaar tussenuit.

Bekijk het volledige interview hieronder.

Jochem Myjer wil rust na drukke periode en gaat er een jaar tussenuit Cabaretier Jochem Myjer is naast grappenmaker ook een succesvol kinderboekenschrijver. Vandaag kreeg hij een prijs voor zijn boek De Gorgels en het geheim van de gletsjer, maar vanaf november wil hij rust: dan gaat de cabaretier er even een jaar tussenuit. Jochem Myjer reageert op sensationele verkoop show in Carré Bekijk deze video » HeldenMyjers grootste kinderboekenfans zitten thuis op de bank, en hij geeft er wat voor terug. De namen van zijn beide kinderen spelen namelijk een belangrijke rol in de boeken van De Gorgels. Hij wil binnenkort meer tijd aan ze besteden: de cabaretier is nu nog bezig met uitverkochte shows in Carré, maar wil er vanaf november even een jaar tussenuit. Bekijk het volledige interview hieronder.
Nieuws :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jochem Myjer wil rust na drukke periode en gaat er een jaar tussenuit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV