Crimejournalist Mick van Wely: 'Nederland ideaal voor drugshandel'

Crimejournalist Mick van Wely: 'Nederland ideaal voor drugshandel'

Crimejournalist Mick van Wely: 'Nederland ideaal voor drugshandel' Mick van Wely denkt dat criminelen Nederland een ideaal land vinden voor drugshandel. “Kennelijk zien ze hier een optimaal klimaat voor het fabriceren van crystal meth en voor het doorvervoeren”, vertelt de crimejournalist in Pauw. Recordvangst aan crystal methOnlangs werd er nog een recordvangst aan crystal meth aangetroffen in Rotterdam. Volgens Van Wely is Nederland een 'doorvoerland bij uitstek'. De straffen zijn hier relatief laag en er zijn uitstekende aanvoerroutes. Ook recherchechef Andy Kraag reageert op deze mening in bovenstaande video. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Crystal meth rukt op in Nederland Bekijk deze video »
TV :

Mick van Wely denkt dat criminelen Nederland een ideaal land vinden voor drugshandel. “Kennelijk zien ze hier een optimaal klimaat voor het fabriceren van crystal meth en voor het doorvervoeren”, vertelt de crimejournalist in Pauw.

Recordvangst aan crystal meth
Onlangs werd er nog een recordvangst aan crystal meth aangetroffen in Rotterdam. Volgens Van Wely is Nederland een 'doorvoerland bij uitstek'. De straffen zijn hier relatief laag en er zijn uitstekende aanvoerroutes. Ook recherchechef Andy Kraag reageert op deze mening in bovenstaande video.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Crimejournalist Mick van Wely: 'Nederland ideaal voor drugshandel' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV