Femke van der Laan vertelt over verdriet en rouw na verlies Eberhard

Femke van der Laan vertelt over verdriet en rouw na verlies Eberhard

<em>Femke van der Laan</em> vertelt over verdriet en rouw na verlies <em>Eberhard</em> Femke van der Laan gaf bij Pauw alvast een voorproefje op haar DWDD Summerschool-les die donderdagavond wordt uitgezonden. De weduwe van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan vertelt over verlies en rouw. Omgaan met rouw en verdrietDe Parool-columnist vindt dat er niet genoeg ruimte is in de Nederlandse samenleving voor pijn en rouw. Daarom vertelt Van der Laan meer over hoe je kunt leven met groot verdriet en hoe goed het is om dit met anderen te delen. Eberhard van der Laan overleed in 2017 aan de gevolgen van kanker. DWDD Summerschool met Femke van der Laan is op donderdag 27 juni om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van DWDD Summerschool terugkijken bij Gids.tv. Weduwe van Eberhard van der Laan schrijft boek over rouw Bekijk deze video »
TV :
Femke van der Laan vertelt over verdriet en rouw na verlies Eberhard

Femke van der Laan gaf bij Pauw alvast een voorproefje op haar DWDD Summerschool-les die donderdagavond wordt uitgezonden. De weduwe van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan vertelt over verlies en rouw.

Omgaan met rouw en verdriet
De Parool-columnist vindt dat er niet genoeg ruimte is in de Nederlandse samenleving voor pijn en rouw. Daarom vertelt Van der Laan meer over hoe je kunt leven met groot verdriet en hoe goed het is om dit met anderen te delen. Eberhard van der Laan overleed in 2017 aan de gevolgen van kanker.

DWDD Summerschool met Femke van der Laan is op donderdag 27 juni om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van DWDD Summerschool terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Femke van der Laan vertelt over verdriet en rouw na verlies Eberhard of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV