DWDD Summerschool met Femke van der Laan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD Summerschool met Femke van der Laan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD Summerschool met Femke van der Laan gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond houdt Femke van der Laan een pleidooi voor verdriet in DWDD Summerschool. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijdens het schrijven tot de conclusie dat er in onze samenleving niet genoeg ruimte is voor rouw en pijn. Haar boodschap: heb in godsnaam verdriet. In dit college deelt ze de lessen van haar verdriet. In de laatste aflevering van DWDD Summerschool geeft Diederik van Vleuten volgende week een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw. Weduwe van Eberhard van der Laan schrijft boek over rouw Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond houdt Femke van der Laan een pleidooi voor verdriet in DWDD Summerschool.

Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen.

Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijdens het schrijven tot de conclusie dat er in onze samenleving niet genoeg ruimte is voor rouw en pijn.

Haar boodschap: heb in godsnaam verdriet. In dit college deelt ze de lessen van haar verdriet.

In de laatste aflevering van DWDD Summerschool geeft Diederik van Vleuten volgende week een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD Summerschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV