Bekijk trailer van Indiase Netflix-serie Typewriter

Bekijk trailer van Indiase Netflix-serie Typewriter

Bekijk trailer van Indiase Netflix-serie Typewriter De nieuwe Netflix-serie Typewriter is binnenkort op Netflix te zien, het eerste seizoen van deze serie verschijnt 19 juli bij de streamingdienst. Bekijk hierboven alvast de trailer van Typewriter. Het spookt in GoaDe serie draait om een gezin dat verhuist naar een buitenwijk van Goa. Er doen verhalen de ronde dat het er spookt. En een groepje jonge vrienden besluit om dit uit te zoeken en op ontdekkingstocht te gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Aarna Sharma, Aaryansh Malviya en Mikail Gandhi. De serie Typewriter is vanaf 19 juli te zien bij Netflix. Bekijk de laatste trailer voor het derde seizoen Stranger Things Bekijk deze video » Bekijk trailer van Orange Is The New Black seizoen 7 Bekijk deze video »
TV :

De nieuwe Netflix-serie Typewriter is binnenkort op Netflix te zien, het eerste seizoen van deze serie verschijnt 19 juli bij de streamingdienst. Bekijk hierboven alvast de trailer van Typewriter.

Het spookt in Goa
De serie draait om een gezin dat verhuist naar een buitenwijk van Goa. Er doen verhalen de ronde dat het er spookt. En een groepje jonge vrienden besluit om dit uit te zoeken en op ontdekkingstocht te gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Aarna Sharma, Aaryansh Malviya en Mikail Gandhi.

De serie Typewriter is vanaf 19 juli te zien bij Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van Indiase Netflix-serie Typewriter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV