Acht jaar cel dreigt voor Frank Masmeijer na drugssmokkel

Acht jaar cel dreigt voor Frank Masmeijer na drugssmokkel

Acht jaar cel dreigt voor Frank Masmeijer na drugssmokkel Frank Masmeijer krijgt vandaag te horen of en hoelang hij de cel in moet. De gevallen presentator wordt verdacht van drugssmokkel en kan hiervoor acht jaar achter de tralies verdwijnen. Verdacht van smokkel 467 kilo cocaïneHet Belgische hof doet vanmiddag uitspraak over deze zaak. Masmeijer zou betrokken zijn bij de invoer van maar liefst 467 kilo cocaïne. Vervolgens dook hij vaak op in de media, de voormalige showmaster bracht een liedje uit en zei bezig te zijn met een realitysoap. Bekijk bovenstaande AD-video voor een samenvatting van het hele verhaal en een vooruitblik op de uitspraak van vanmiddag. Bekijk beelden van 'verschrikkelijke' cel van Frank Masmeijer Bekijk deze video »
Entertainment :

Frank Masmeijer krijgt vandaag te horen of en hoelang hij de cel in moet. De gevallen presentator wordt verdacht van drugssmokkel en kan hiervoor acht jaar achter de tralies verdwijnen.

Verdacht van smokkel 467 kilo cocaïne
Het Belgische hof doet vanmiddag uitspraak over deze zaak. Masmeijer zou betrokken zijn bij de invoer van maar liefst 467 kilo cocaïne. Vervolgens dook hij vaak op in de media, de voormalige showmaster bracht een liedje uit en zei bezig te zijn met een realitysoap. Bekijk bovenstaande AD-video voor een samenvatting van het hele verhaal en een vooruitblik op de uitspraak van vanmiddag.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Acht jaar cel dreigt voor Frank Masmeijer na drugssmokkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV