Temptation-verleiders probeerden 'single' Yolanthe te versieren

Temptation-verleiders probeerden 'single' Yolanthe te versieren

Temptation-verleiders probeerden 'single' Yolanthe te versieren Niet alleen de kandidaten van Temptation Island VIPS moesten de verleiders van zich afslaan, ook presentatrice Yolanthe Cabau had het zwaar de verduren. Yolanthe en Wesley Sneijder hebben eerder bekendgemaakt uit elkaar te zijn, waardoor de verleiders achter de schermen hun pijlen ook op haar richtten. In bovenstaande Shownieuws-video vertelt een aantal verleiders meer over deze jacht op Yolanthe. Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland. Yolanthe Sneijder-Cabau lanceert kledinglijn, waar Xess Xava de show steelt Bekijk deze video » Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Niet alleen de kandidaten van Temptation Island VIPS moesten de verleiders van zich afslaan, ook presentatrice Yolanthe Cabau had het zwaar de verduren. Yolanthe en Wesley Sneijder hebben eerder bekendgemaakt uit elkaar te zijn, waardoor de verleiders achter de schermen hun pijlen ook op haar richtten. In bovenstaande Shownieuws-video vertelt een aantal verleiders meer over deze jacht op Yolanthe.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation-verleiders probeerden 'single' Yolanthe te versieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV