Verleidster Mira heeft zin in Temptation Island VIPS: "Verleiden ging heel makkelijk"

Verleidster Mira heeft zin in Temptation Island VIPS: "Verleiden ging heel makkelijk"

Verleidster <em>Mira</em> heeft zin in <em>Temptation Island VIPS</em>: &quot;Verleiden ging heel makkelijk&quot; Mira is één van de verleidsters van Temptation Island VIPS, dat vandaag van start gaat. In een interview licht ze al een tipje van de sluier op: "Het ging eigenlijk heel makkelijk. Iedereen was heel los, de mannen deden goed mee." Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit' Bekijk deze video » Temptation Island VIPS: Pommeline overstuur als verleidster Fabrizio’s ex blijkt te zijn Bekijk deze video » VeelbelovendDe uitspraken die Mira doet klinken in ieder geval veelbelovend na het volgens velen saaie seizoen van Temptation Island. Verder wil het Playboy-model niet al te veel kwijt over het nieuwe seizoen: "We gaan het zien." Wel geeft ze aan dat ze het heel erg naar haar zin heeft gehad en er naar uitkijkt om het terug te zien, want "je bent de helft alweer een beetje vergeten." Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf vandaag (27 juni) exclusief te zien op Videoland. Over drie weken begint Temptation Island VIPS en dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Temptation Island VIPS: waren Thomas en Yasmin wel echt een stel? Bekijk deze video »
Temptation Island :
Verleidster Mira heeft zin in Temptation Island VIPS: "Verleiden ging heel makkelijk"

Mira is één van de verleidsters van Temptation Island VIPS, dat vandaag van start gaat. In een interview licht ze al een tipje van de sluier op: "Het ging eigenlijk heel makkelijk. Iedereen was heel los, de mannen deden goed mee."

Veelbelovend
De uitspraken die Mira doet klinken in ieder geval veelbelovend na het volgens velen saaie seizoen van Temptation Island. Verder wil het Playboy-model niet al te veel kwijt over het nieuwe seizoen: "We gaan het zien." Wel geeft ze aan dat ze het heel erg naar haar zin heeft gehad en er naar uitkijkt om het terug te zien, want "je bent de helft alweer een beetje vergeten."

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf vandaag (27 juni) exclusief te zien op Videoland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verleidster Mira heeft zin in Temptation Island VIPS: "Verleiden ging heel makkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV