Suzan & Freek geven voorproefje van hun nieuwe single 'Blauwe dag'

Suzan & Freek geven voorproefje van hun nieuwe single 'Blauwe dag'

Het liefdes-/zangkoppel Suzan en Freek scoorde afgelopen winter een enorme hit, na jarenlang zwoegen op YouTube, met het nummer 'Als het avond is'. Nu is het tijd voor een tweede single: 'Blauwe dag'.

International succes
Het gaat ineens heel snel het met verliefde zangduo uit de Achterhoek: Suzan en Freek hebben zelfs al internationaal succes. Komend najaar zullen ze namelijk hun eerste shows in België geven. Freek geeft aan het nog steeds bijzonder te vinden hun eigen nummer te horen op de Belgische radio, en Suzan werd bij onze zuiderburen meteen verrast door een fan die op de foto wilde.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Suzan &amp; Freek</em> geven voorproefje van hun nieuwe single 'Blauwe dag' Het liefdes-/zangkoppel Suzan en Freek scoorde afgelopen winter een enorme hit, na jarenlang zwoegen op YouTube, met het nummer 'Als het avond is'. Nu is het tijd voor een tweede single: 'Blauwe dag'. Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One' Bekijk deze video » International succesHet gaat ineens heel snel het met verliefde zangduo uit de Achterhoek: Suzan en Freek hebben zelfs al internationaal succes. Komend najaar zullen ze namelijk hun eerste shows in België geven. Freek geeft aan het nog steeds bijzonder te vinden hun eigen nummer te horen op de Belgische radio, en Suzan werd bij onze zuiderburen meteen verrast door een fan die op de foto wilde. Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Suzan & Freek geven voorproefje van hun nieuwe single 'Blauwe dag'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Suzan & Freek geven voorproefje van hun nieuwe single 'Blauwe dag' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV