Rammstein zorgt voor geluidsoverlast door het warme weer

Rammstein zorgt voor geluidsoverlast door het warme weer

Afgelopen dinsdag (25 juni) trad de Duitse metalband Rammstein in De Kuip in Rotterdam op. Aan het eind van een tropische dag bliezen de Duitsers nog de nodige vlammen de lucht in, maar er kwamen veel klachten binnen over geluidsoverlast. Dat had te maken met het weer.

Geluid gedragen
Warme lucht is namelijk in staat om geluid verder te dragen, zo blijkt in Editie NL. Ook dit weekend kan dat weer de nodige problemen opleveren. Het belooft zaterdag en zondag opnieuw zo'n dertig graden of warmer te worden, en er staan veel festivals gepland, van Concert at Sea tot Defqon.1. Daarvan kunnen weer veel klachten komen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Rammstein zorgt voor geluidsoverlast door het warme weer Afgelopen dinsdag (25 juni) trad de Duitse metalband Rammstein in De Kuip in Rotterdam op. Aan het eind van een tropische dag bliezen de Duitsers nog de nodige vlammen de lucht in, maar er kwamen veel klachten binnen over geluidsoverlast. Dat had te maken met het weer. 'Duncan Laurence drijft Amsterdamse buurt tot waanzin' Bekijk deze video » Geluid gedragenWarme lucht is namelijk in staat om geluid verder te dragen, zo blijkt in Editie NL. Ook dit weekend kan dat weer de nodige problemen opleveren. Het belooft zaterdag en zondag opnieuw zo'n dertig graden of warmer te worden, en er staan veel festivals gepland, van Concert at Sea tot Defqon.1. Daarvan kunnen weer veel klachten komen. Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Rammstein zorgt voor geluidsoverlast door het warme weer
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rammstein zorgt voor geluidsoverlast door het warme weer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV