Jarige Wilfred Genee krijgt geen felicitaties van Johan Derksen en René van der Gijp

Jarige Wilfred Genee krijgt geen felicitaties van Johan Derksen en René van der Gijp

Jarige Wilfred Genee krijgt geen felicitaties van Johan Derksen en René van der Gijp Wilfred Genee viert vandaag zijn 52ste verjaardag en dat wordt vooral bij hem thuis flink gevierd. Zijn kinderen zijn zelfs zenuwachtiger dan hij. En hoe zit het met felicitaties van zijn collega's Johan Derksen en René van der Gijp? "Daar heb ik nog helemaal niks van gehoord!" Genee kan er zelf smakelijk om lachen. Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets" Bekijk deze video » Carlo Boszhard geeft Wilfred Genee advies over talkshow: "Zet je beste gast niet als laatst" Bekijk deze video »
TV :

Wilfred Genee viert vandaag zijn 52ste verjaardag en dat wordt vooral bij hem thuis flink gevierd. Zijn kinderen zijn zelfs zenuwachtiger dan hij. En hoe zit het met felicitaties van zijn collega's Johan Derksen en René van der Gijp? "Daar heb ik nog helemaal niks van gehoord!" Genee kan er zelf smakelijk om lachen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jarige Wilfred Genee krijgt geen felicitaties van Johan Derksen en René van der Gijp of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: verjaardag, lachen, collega, johan derksen, video, kinderen, wilfred genee

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.