Talkshow M gemist? Terug naar de magie van de Eurodance

Talkshow M gemist? Terug naar de magie van de Eurodance

Talkshow M gemist? Terug naar de magie van de Eurodance De laatste episode van de rubriek Nevermind the 90's wordt in M afgesloten met misschien wel het populairste genre van het decennium: Eurodance. 90's-kenner Isabelle Brinkman schuift aan, net als twee koninginnen van het genre: Nance van Twenty 4 Seven en Linda Estelle van T-Spoon. Wat was de magie van Eurodance? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken op Gids.tv. Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen? Bekijk deze video » Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg" Bekijk deze video »
Talkshow :

De laatste episode van de rubriek Nevermind the 90's wordt in M afgesloten met misschien wel het populairste genre van het decennium: Eurodance. 90's-kenner Isabelle Brinkman schuift aan, net als twee koninginnen van het genre: Nance van Twenty 4 Seven en Linda Estelle van T-Spoon. Wat was de magie van Eurodance?

De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Terug naar de magie van de Eurodance of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: gemist, npo, tv-programma, isabelle, rubriek, brinkman, magie, video, 2unlimited, nance, isabelle brinkman, margriet van der linden, npo 1, episode, kijken, terugkijken, talkshow m, talkshow, DitisM

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.