Beschonken Wilfred Genee zingt live karaoke op de radio

Beschonken Wilfred Genee zingt live karaoke op de radio

Wilfred Genee vierde vandaag zijn 52ste verjaardag en dat moest gevierd worden in zijn radioshow Veronica Inside. Terwijl sidekick Celine Huijsmans nog wat nieuws wil doornemen, stormt Genee al naar de karaoke-microfoon. "Hoeveel drank heeft deze man op?"

Lekker vals
Het is inmiddels geen geheim meer dat Genee een liefhebber is van karaoke; dat is op tv en radio al vaak genoeg aangehaald. Dat hij niet kan zingen, is ook algemeen bekend. De luisteraar van Radio Veronica wordt dan ook getrakteerd op een lekker vals optreden van de presentator, die de schaamte duidelijk voorbij is.

Bekijk het hilarische fragment hierboven.

Beschonken Wilfred Genee zingt live karaoke op de radio Wilfred Genee vierde vandaag zijn 52ste verjaardag en dat moest gevierd worden in zijn radioshow Veronica Inside. Terwijl sidekick Celine Huijsmans nog wat nieuws wil doornemen, stormt Genee al naar de karaoke-microfoon. "Hoeveel drank heeft deze man op?" Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets" Bekijk deze video » Lekker valsHet is inmiddels geen geheim meer dat Genee een liefhebber is van karaoke; dat is op tv en radio al vaak genoeg aangehaald. Dat hij niet kan zingen, is ook algemeen bekend. De luisteraar van Radio Veronica wordt dan ook getrakteerd op een lekker vals optreden van de presentator, die de schaamte duidelijk voorbij is. Bekijk het hilarische fragment hierboven.
TV :
Beschonken Wilfred Genee zingt live karaoke op de radio
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beschonken Wilfred Genee zingt live karaoke op de radio of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV