België wederom in ban van vermissing. Théo (18) al een maand zoek

België wederom in ban van vermissing. Théo (18) al een maand zoek

België wederom in ban van vermissing. Théo (18) al een maand zoek De Belgische student Theo Hayez wordt al een maand vermist in Australië, waar hij aan het backpacken was. Zijn vrienden zijn ten einde raad: "Het is frustrerend. We kunnen niets doen." Stomdronken?De 18-jarige Hayes is voor het laatst gezien op bewakingsbeelden, nadat hij een club verliet. Geruchten over dat hij stomdronken zou zijn geweest verwijzen zijn vrienden naar het rijk der fabelen. "Hij was altijd aan het lachen en zorgt voor iedereen. Hij had alles op een rijtje. Hij drinkt niet veel." Het is lastig dat ze vanuit België niet echt kunnen helpen. "Het is frustrerend." Bekijk het hele fragment van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Vader verongelukte Tommy-Boy over appverbod op fiets: "Ik heb iets bereikt" Bekijk deze video » Ex-vrouw Frank Masmeijer blijft ondanks celstraf achter hem staan Bekijk deze video »
Nieuws :
België wederom in ban van vermissing. Théo (18) al een maand zoek

De Belgische student Theo Hayez wordt al een maand vermist in Australië, waar hij aan het backpacken was. Zijn vrienden zijn ten einde raad: "Het is frustrerend. We kunnen niets doen."

Stomdronken?
De 18-jarige Hayes is voor het laatst gezien op bewakingsbeelden, nadat hij een club verliet. Geruchten over dat hij stomdronken zou zijn geweest verwijzen zijn vrienden naar het rijk der fabelen. "Hij was altijd aan het lachen en zorgt voor iedereen. Hij had alles op een rijtje. Hij drinkt niet veel." Het is lastig dat ze vanuit België niet echt kunnen helpen. "Het is frustrerend." Bekijk het hele fragment van RTL Nieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op België wederom in ban van vermissing. Théo (18) al een maand zoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV