Muse geeft spectaculair concert in Goffertpark Nijmegen, bekijk de beelden

Muse geeft spectaculair concert in Goffertpark Nijmegen, bekijk de beelden

<em>Muse</em> geeft spectaculair concert in <em>Goffertpark Nijmegen</em>, bekijk de beelden De populaire Britse Rockband Muse bracht gisterenavond een bezoek aan het Nijmeegse Goffertpark, in het kader van hun Simulation Theory Tour. De groep, die bekendstaat om hun grote en spectaculaire shows, wist 60.000 fans te vermaken met bekende nummers als Uprising, Knights of Cydonia en Mercy. Bekijk hierboven beelden van het nummer Take a Bow, gemaakt door een concertbezoeker. Bekijk ook Live beelden concert Phil Collins Goffertpark Nijmegen Bekijk deze video » Rammstein zet stadion De Kuip in vuur en vlam met spetterend concert Bekijk deze video » Muse speelt Knights of Cydonia live in Goffertpark Nijmegen Bekijk deze video »
Muziek :
Muse geeft spectaculair concert in Goffertpark Nijmegen, bekijk de beelden

De populaire Britse Rockband Muse bracht gisterenavond een bezoek aan het Nijmeegse Goffertpark, in het kader van hun Simulation Theory Tour. De groep, die bekendstaat om hun grote en spectaculaire shows, wist 60.000 fans te vermaken met bekende nummers als Uprising, Knights of Cydonia en Mercy. Bekijk hierboven beelden van het nummer Take a Bow, gemaakt door een concertbezoeker.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Muse geeft spectaculair concert in Goffertpark Nijmegen, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV