Voetbalprogramma Shirtje ruilen keert terug met Matthijs de Ligt en Ronald Koeman

Voetbalprogramma Shirtje ruilen keert terug met Matthijs de Ligt en Ronald Koeman

Vanaf zaterdag 6 juli keert het voetbalprogramma Shirtje ruilen terug op RTL 7. In de eerste aflevering bezoekt presentator Frank Evenblij direct twee grote namen uit het Nederlandse voetbal: Matthijs de Ligt en Ronald Koeman.

Bijzondere verhalen
Het is een traditie onder voetbalprofs: na de wedstrijd je shirtje ruilen met een tegenstander. Veel professionals bewaren hun shirtjes tot in lengte van dagen, en weten de bijzondere verhalen en wedstrijden nog zo op te rakelen. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen gaat Evenblij dus op bezoek bij De Ligt, die vertelt over onder meer zijn debuut in Oranje, en Koeman, die herinneringen ophaalt aan de EK-winst van 1988.

Shirtje ruilen is vanaf zaterdag 6 juli vijf dagen lang om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van Shirtje ruilen terugkijken bij Gids.tv.

Voetbalprogramma Shirtje ruilen keert terug met Matthijs de Ligt en Ronald Koeman Vanaf zaterdag 6 juli keert het voetbalprogramma Shirtje ruilen terug op RTL 7. In de eerste aflevering bezoekt presentator Frank Evenblij direct twee grote namen uit het Nederlandse voetbal: Matthijs de Ligt en Ronald Koeman. Vertrekt Matthijs de Ligt naar Juventus of Paris Saint-Germain? Bekijk deze video » Bijzondere verhalenHet is een traditie onder voetbalprofs: na de wedstrijd je shirtje ruilen met een tegenstander. Veel professionals bewaren hun shirtjes tot in lengte van dagen, en weten de bijzondere verhalen en wedstrijden nog zo op te rakelen. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen gaat Evenblij dus op bezoek bij De Ligt, die vertelt over onder meer zijn debuut in Oranje, en Koeman, die herinneringen ophaalt aan de EK-winst van 1988. Shirtje ruilen is vanaf zaterdag 6 juli vijf dagen lang om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van Shirtje ruilen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Voetbalprogramma Shirtje ruilen keert terug met Matthijs de Ligt en Ronald Koeman
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voetbalprogramma Shirtje ruilen keert terug met Matthijs de Ligt en Ronald Koeman of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV