Snollebollekes met Links Rechts op 1 in Top 500 Foute Uur

Snollebollekes met Links Rechts op 1 in Top 500 Foute Uur

Snollebollekes met Links Rechts op 1 in Top 500 Foute Uur Q Music heeft vandaag onthuld welk nummer de eerste plek heeft bemachtigd in de Top 500 van het Foute Uur. En de winnaar is: Snollebollekes met Links Rechts. Bekijk bovenstaande Instagram-video voor de onthulling en een fragment van het ‘foutste nummer’. Het feestnummer heeft DJ Paul Elstak met Rainbow In The Sky van de troon gestoten. Mattie & Marieke: Bekijk hier de hoogtepunten van afgelopen week Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi en Esmee van Kampen strippen in Thank You for the Music Bekijk deze video »
Muziek :
Snollebollekes met Links Rechts op 1 in Top 500 Foute Uur

Q Music heeft vandaag onthuld welk nummer de eerste plek heeft bemachtigd in de Top 500 van het Foute Uur. En de winnaar is: Snollebollekes met Links Rechts. Bekijk bovenstaande Instagram-video voor de onthulling en een fragment van het ‘foutste nummer’. Het feestnummer heeft DJ Paul Elstak met Rainbow In The Sky van de troon gestoten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snollebollekes met Links Rechts op 1 in Top 500 Foute Uur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV