Lieke Martens twijfelgeval voor WK-wedstrijd: kans 'fifty fifty' dat ze speelt

Lieke Martens twijfelgeval voor WK-wedstrijd: kans 'fifty fifty' dat ze speelt

Lieke Martens twijfelgeval voor WK-wedstrijd: kans 'fifty fifty' dat ze speelt Het is nog maar de vraag of Lieke Martens morgen in actie kan komen op het WK Damesvoetbal. De voetbalster heeft nog steeds last van een blessure aan haar teen. Strijden voor plek in halve finaleHaar coach Sarina Wiegman laat in bovenstaande NOS-video weten dat het een twijfelgeval is. De kans is ‘fifty fifty’ dat ze in actie kan komen tegen Italië. De dames spelen morgen voor een plek in de halve finale van het WK Damesvoetbal dat momenteel wordt gehouden in Frankrijk. Het Nederlands dameselftal speelt zaterdag 29 juni om 15.00 uur de WK-wedstrijd tegen Italië. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Japanse verdedigster Shimizu lyrisch over Lieke Martens Bekijk deze video » Kan Lieke Martens zaterdag spelen tegen Italië op WK Damesvoetbal? Bekijk deze video »
Voetbal :

Het is nog maar de vraag of Lieke Martens morgen in actie kan komen op het WK Damesvoetbal. De voetbalster heeft nog steeds last van een blessure aan haar teen.

Strijden voor plek in halve finale
Haar coach Sarina Wiegman laat in bovenstaande NOS-video weten dat het een twijfelgeval is. De kans is ‘fifty fifty’ dat ze in actie kan komen tegen Italië. De dames spelen morgen voor een plek in de halve finale van het WK Damesvoetbal dat momenteel wordt gehouden in Frankrijk.

Het Nederlands dameselftal speelt zaterdag 29 juni om 15.00 uur de WK-wedstrijd tegen Italië. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lieke Martens twijfelgeval voor WK-wedstrijd: kans 'fifty fifty' dat ze speelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, frankrijk, wedstrijd, actie, nederland, oranje, nos, finale, blessure, lieke martens, vrouwenvoetbal, coach, wk vrouwenvoetbal, halve finale, dames, special, video, leeuwinnen, wiegman, sarina wiegman, oranje leeuwinnen, sarina, plek, damesvoetbal

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.