Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht

Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht

<em>Maarten van der Weijden</em> gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht Maarten van der Weijden was vrijdag de grote held in Waspik, de zwemmer werd in zijn eigen woonplaats gehuldigd. Van der Weijden werd bejubeld om zijn prestatie om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, zo’n 200 kilometer. Hiermee haalde hij tot nu toe ruim zes miljoen euro op voor kankeronderzoek. Bekijk beelden van de huldiging hierboven. Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund" Bekijk deze video » Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht Bekijk deze video »
Zwemmen :
Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht

Maarten van der Weijden was vrijdag de grote held in Waspik, de zwemmer werd in zijn eigen woonplaats gehuldigd. Van der Weijden werd bejubeld om zijn prestatie om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, zo’n 200 kilometer. Hiermee haalde hij tot nu toe ruim zes miljoen euro op voor kankeronderzoek. Bekijk beelden van de huldiging hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV