Maarten van der Weijden haalt 6,1 miljoen euro op met Elfsteden Zwemtocht

Maarten van der Weijden haalt 6,1 miljoen euro op met Elfsteden Zwemtocht

Maarten van der Weijden haalt 6,1 miljoen euro op met Elfsteden Zwemtocht Maarten van der Weijden heeft tot nu toe ruim 6,1 miljoen euro opgehaald met zijn Elfsteden Zwemtocht. De sportman heeft 200 kilometer door de Friese wateren gezwommen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De nieuwe tussenstand is vrijdag bekendgemaakt, bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Miljoenenopbrengst voor heldenprestatieVan der Weijden haalde vorig jaar ook al miljoenen euro’s op voor het goede doel, ondanks dat hij toen de Elfsteden Zwemtocht niet wist te volbrengen. Dit jaar haalde hij de finish wel, en dat uit zich wederom om in een opbrengt van miljoenen. Er kan nog steeds geld worden gestort op de rekening van de Maarten van der Weijden Foundation. Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht Bekijk deze video » Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video »
TV :

Maarten van der Weijden heeft tot nu toe ruim 6,1 miljoen euro opgehaald met zijn Elfsteden Zwemtocht. De sportman heeft 200 kilometer door de Friese wateren gezwommen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De nieuwe tussenstand is vrijdag bekendgemaakt, bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Miljoenenopbrengst voor heldenprestatie
Van der Weijden haalde vorig jaar ook al miljoenen euro’s op voor het goede doel, ondanks dat hij toen de Elfsteden Zwemtocht niet wist te volbrengen. Dit jaar haalde hij de finish wel, en dat uit zich wederom om in een opbrengt van miljoenen. Er kan nog steeds geld worden gestort op de rekening van de Maarten van der Weijden Foundation.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden haalt 6,1 miljoen euro op met Elfsteden Zwemtocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: miljoen, nederland, finish, goede doel, maarten van der weijden, tussenstand, sportman, 1 miljoen, kankeronderzoek, kilometer, video, geld, hart van nederland, doel, elfsteden zwemtocht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.