Concert At Sea: bekijk optreden van de band Live

Concert At Sea: bekijk optreden van de band Live

<em>Concert At Sea</em>: bekijk optreden van de band <em>Live</em> Ook de band Live is dit weekend van de partij bij Concert At Sea. De band trad vrijdagavond op tijdens het Zeeuwse festival, de eerste beelden van het optreden kun je bekijken in de Twitter-video hierboven. Ook Noel Gallagher komt langsConcert At Sea wordt dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de heren van BLØF. Ook artiesten als Ilse DeLange, Davina Michelle, Guus Meeuwis, Noel Gallagher, Bizzey en Douwe Bob komen langs voor een optreden. Wil je meegenieten van Concert At Sea maar heb je geen kaartje? Kijk dan online naar het festival via deze Livestream op Gids.tv. Bekijk beelden Concert At Sea met onder meer Nielson en Guus Meeuwis Bekijk deze video » Concert At Sea: Nielson zingt live Sexy Als Ik Dans Bekijk deze video »
Muziek :
Concert At Sea: bekijk optreden van de band Live

Ook de band Live is dit weekend van de partij bij Concert At Sea. De band trad vrijdagavond op tijdens het Zeeuwse festival, de eerste beelden van het optreden kun je bekijken in de Twitter-video hierboven.

Ook Noel Gallagher komt langs
Concert At Sea wordt dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de heren van BLØF. Ook artiesten als Ilse DeLange, Davina Michelle, Guus Meeuwis, Noel Gallagher, Bizzey en Douwe Bob komen langs voor een optreden.

Wil je meegenieten van Concert At Sea maar heb je geen kaartje? Kijk dan online naar het festival via deze Livestream op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert At Sea: bekijk optreden van de band Live of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV