Buurtbewoners geschrokken door vandalisme Wesley Sneijder

Buurtbewoners geschrokken door vandalisme Wesley Sneijder

Buurtbewoners geschrokken door vandalisme <em>Wesley Sneijder</em> Wesley Sneijder is in de nacht van zondag op maandag in Utrecht opgepakt in verband met het vernielen van een auto. Dat meldde 6 Inside. Bij Shownieuws doet een buurtbewoner anoniem zijn verhaal. ,,Wat ik ervan heb begrepen is dat hij bovenop de auto is gaan zitten met zijn voeten op de ruitenwissers", vertelt de buurtbewoner. Bekijk ook ‘Wesley Sneijder aangehouden na vernielen auto’ Bekijk deze video » Beelden van Wesley Sneijder die auto vernielt Bekijk deze video »
Nieuws :
Buurtbewoners geschrokken door vandalisme Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is in de nacht van zondag op maandag in Utrecht opgepakt in verband met het vernielen van een auto. Dat meldde 6 Inside.

Bij Shownieuws doet een buurtbewoner anoniem zijn verhaal. ,,Wat ik ervan heb begrepen is dat hij bovenop de auto is gaan zitten met zijn voeten op de ruitenwissers", vertelt de buurtbewoner.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buurtbewoners geschrokken door vandalisme Wesley Sneijder of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV