Samenvatting Formule 1 GP van Oostenrijk

Samenvatting Formule 1 GP van Oostenrijk

Max Verstappen won vandaag wederom de GP van Oostenrijk. Na een belabberde start begon de coureur aan een geweldige inhaalrace.

Hij vocht zich terug van de zevende plek naar de tweede plek. In de laatste rondes van de race haalde hij Leclerc in en wist hij de winst van de GP van Oostenrijk te verzekeren.

Bekijk de beelden hieronder.

Samenvatting <em>Formule 1</em> GP van Oostenrijk Max Verstappen won vandaag wederom de GP van Oostenrijk. Na een belabberde start begon de coureur aan een geweldige inhaalrace. Hij vocht zich terug van de zevende plek naar de tweede plek. In de laatste rondes van de race haalde hij Leclerc in en wist hij de winst van de GP van Oostenrijk te verzekeren. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Formule 1 GP Oostenrijk: Reactie Verstappen na gewonnen race Bekijk deze video » Formule 1: Reactie Max Verstappen bij Ziggo na winst GP Oostenrijk Bekijk deze video »
Autosport :
Samenvatting Formule 1 GP van Oostenrijk
Bekijk hier alle video's en artikelen van Formule 1: GP van Groot Brittanni&euml;, Kwalificatie
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Formule 1 GP van Oostenrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV