Jeroen van Koningsbrugge zit in Spider-Man: Far from Home!

Jeroen van Koningsbrugge zit in Spider-Man: Far from Home!

Jeroen van Koningsbrugge zit in <em>Spider-Man: Far from Home</em>! De Nederlandse acteur Jeroen van Koningsbrugge heeft een rolletje gescoord in de nieuwste, 23e MCU-film Spider-Man: Far From Home! Wat de scène in zal houden en waneer het in de film plaatsvind is nog onbekend. Wel weten we dat Van Koningsbrugge één van de drie Nederlandse acteurs is in de film die opgesloten zitten in een cel. Volgens Van Koningsbrugge zelf gaat het om een "sleutelscène" Spider-Man: Far from Home is vanaf volgende week in de bioscoop. Vanavond in Beste Kijkers: Jeroen van Koningsbrugge zoent met Erik van Looy Bekijk deze video »
Film :
Jeroen van Koningsbrugge zit in Spider-Man: Far from Home!

De Nederlandse acteur Jeroen van Koningsbrugge heeft een rolletje gescoord in de nieuwste, 23e MCU-film Spider-Man: Far From Home! Wat de scène in zal houden en waneer het in de film plaatsvind is nog onbekend. Wel weten we dat Van Koningsbrugge één van de drie Nederlandse acteurs is in de film die opgesloten zitten in een cel. Volgens Van Koningsbrugge zelf gaat het om een "sleutelscène"

Spider-Man: Far from Home is vanaf volgende week in de bioscoop.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van Koningsbrugge zit in Spider-Man: Far from Home! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV