Wilfred Genee en Peter R. de Vries maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken

Wilfred Genee en Peter R. de Vries maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken

Peter R. de Vries is te gast bij Café Hendriks & Genee, en zoals we van hem kennen levert dat een harde confrontatie op - dit keer is dat (niet verrassend) met Wilfred Genee. Genee is nooit te beroerd om pittige vragen te stellen, waardoor De Vries al snel een sneer uitdeelt: "Kennis van zaken is waar het bij jou vaak aan ontbreekt."

Potje liegen
Een tijdje geleden was er een pittige discussie in RTL Boulevard over het faillissement van Olcay Gulsen, waar De Vries ook zijn mening over had. Volgens Genee was hier sprake van belangenverstrengeling, omdat De Vries' zoon de vertegenwoordiger van Gulsen is. De Vries zegt echter dat hij ingreep omdat journalist Mark Koster een "potje zat te liegen" aan de desk in Boulevard. Het levert ook in Café Hendriks & Genee spannende televisie op.

Bekijk het hele interview hieronder.

<em>Wilfred Genee</em> en <em>Peter R. de Vries</em> maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken Peter R. de Vries is te gast bij Café Hendriks & Genee, en zoals we van hem kennen levert dat een harde confrontatie op - dit keer is dat (niet verrassend) met Wilfred Genee. Genee is nooit te beroerd om pittige vragen te stellen, waardoor De Vries al snel een sneer uitdeelt: "Kennis van zaken is waar het bij jou vaak aan ontbreekt." Olcay Gulsen reageert op ruzie over haar en 'ongewilde roast' Bekijk deze video » Potje liegenEen tijdje geleden was er een pittige discussie in RTL Boulevard over het faillissement van Olcay Gulsen, waar De Vries ook zijn mening over had. Volgens Genee was hier sprake van belangenverstrengeling, omdat De Vries' zoon de vertegenwoordiger van Gulsen is. De Vries zegt echter dat hij ingreep omdat journalist Mark Koster een "potje zat te liegen" aan de desk in Boulevard. Het levert ook in Café Hendriks & Genee spannende televisie op. Bekijk het hele interview hieronder.
Talkshow :
Wilfred Genee en Peter R. de Vries maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee en Peter R. de Vries maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV