Nicolette van Dam deelt eerste beelden nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk

Nicolette van Dam deelt eerste beelden nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk

Vanavond (1 juli) gaat het nieuwe kookprogramma Klinkt Smakelijk van start op SBS 6. Hierin strijden een aantal amateurkoks tegen elkaar, die elk een uniek, eigen gerecht onder de aandacht willen brengen.

Bijzondere verhalen
Het gaat echter niet alleen om de kwaliteit van het eten. Ook de bijzondere verhalen achter de gerechten komen aan bod: waarom wordt er juist voor dit gerecht gekozen? Meer dan eens blijkt dat daar een grote emotionele betekenis aan vast zit. Elke vrijdag strijden de dagwinnaars tegen elkaar.

Klinkt Smakelijk is vanaf maandag 1 juli elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Klinkt Smakelijk terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nicolette van Dam</em> deelt eerste beelden nieuw kookprogramma <em>Klinkt Smakelijk</em> Vanavond (1 juli) gaat het nieuwe kookprogramma Klinkt Smakelijk van start op SBS 6. Hierin strijden een aantal amateurkoks tegen elkaar, die elk een uniek, eigen gerecht onder de aandacht willen brengen. Nicolette van Dam moet verdrietige kinderen achterlaten, maar vermaakt zich prima op Curaçao Bekijk deze video » Bijzondere verhalenHet gaat echter niet alleen om de kwaliteit van het eten. Ook de bijzondere verhalen achter de gerechten komen aan bod: waarom wordt er juist voor dit gerecht gekozen? Meer dan eens blijkt dat daar een grote emotionele betekenis aan vast zit. Elke vrijdag strijden de dagwinnaars tegen elkaar. Klinkt Smakelijk is vanaf maandag 1 juli elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Klinkt Smakelijk terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nicolette van Dam deelt eerste beelden nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam deelt eerste beelden nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV