André Hazes ontroert bijna-vader Frank Dane op Radio 538

André Hazes ontroert bijna-vader Frank Dane op Radio 538

André Hazes jr. was vandaag (1 juli) te gast in de ochtendshow van dj Frank Dane op Radio 538. Hazes trad live in de uitzending op, maar Dane werd verrast door het nummer: een nieuwe versie van 'Kleine jongen' met een aangepaste tekst.

Bijna vader
Frank Dane wordt deze zomer vader van een zoontje en daarom besloot Hazes hem te verrassen met een tekst waarin hij over Dane en zijn zoontje zingt. De korte momenten dat de radio-dj in beeld komt maken duidelijk dat hij ontroert is door deze mooie versie van het klassieke Hazes-nummer.

Bekijk de beelden hieronder.

<em>André Hazes</em> ontroert bijna-vader <em>Frank Dane</em> op Radio 538 André Hazes jr. was vandaag (1 juli) te gast in de ochtendshow van dj Frank Dane op Radio 538. Hazes trad live in de uitzending op, maar Dane werd verrast door het nummer: een nieuwe versie van 'Kleine jongen' met een aangepaste tekst. VI gemist: Johan reageert op LHBT-grappen Bekijk deze video » Bijna vaderFrank Dane wordt deze zomer vader van een zoontje en daarom besloot Hazes hem te verrassen met een tekst waarin hij over Dane en zijn zoontje zingt. De korte momenten dat de radio-dj in beeld komt maken duidelijk dat hij ontroert is door deze mooie versie van het klassieke Hazes-nummer. Bekijk de beelden hieronder.
Entertainment :
André Hazes ontroert bijna-vader Frank Dane op Radio 538
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes ontroert bijna-vader Frank Dane op Radio 538 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV