Nieuwe video instorten Morandi-brug in Genua

Nieuwe video instorten Morandi-brug in Genua

De Ponte Morandi stortte op 14 augustus 2018 voor een groot gedeelte in. Vandaag kwamen er nieuwe beelden naar buiten van het drama. Inmiddels is de brug volledig gesloopt.

De brug stortte uiteindelijk in vanwege combinatie van slecht ontwerp, het noodweer van die dag en de uitgebleven renovaties. Hierdoor bezweek de westelijke brugpijler en vielen de automobilisten zo'n 45 meter naar beneden.

Er kwamen bij de ramp 43 mensen om het leven en vijftien mensen raakten ernstig gewond.

Bekijk de beelden van de ramp hieronder.

Nieuwe video instorten Morandi-brug in Genua De Ponte Morandi stortte op 14 augustus 2018 voor een groot gedeelte in. Vandaag kwamen er nieuwe beelden naar buiten van het drama. Inmiddels is de brug volledig gesloopt. De brug stortte uiteindelijk in vanwege combinatie van slecht ontwerp, het noodweer van die dag en de uitgebleven renovaties. Hierdoor bezweek de westelijke brugpijler en vielen de automobilisten zo'n 45 meter naar beneden. Er kwamen bij de ramp 43 mensen om het leven en vijftien mensen raakten ernstig gewond. Bekijk de beelden van de ramp hieronder. Bekijk ook Heftig natuurgeweld Nieuw-Zeeland: storm sloopt complete brug Bekijk deze video » Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer Bekijk deze video »
Nieuws :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe video instorten Morandi-brug in Genua of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ramp, ontwerp, brug, noodweer, genua, automobilisten, westelijke, video, renovaties, drama, de brug, meter, slecht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.