Wordt Jack van Gelder de vervanger van Wilfred Genee bij Veronica Inside?

Wordt Jack van Gelder de vervanger van Wilfred Genee bij Veronica Inside?

Voor radio- en tv-presentator Wilfred Genee staat de vakantie voor de deur. Met zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn bediscussieert hij wie zijn vervanger moet worden. Rick en Niels hebben wel een idee: Jack van Gelder!

Max Verstappen
Het sidekick-duo was afgelopen zondag namelijk aanwezig in de Ziggo Dome, waar de Formule 1 GP van Oostenrijk werd uitgezonden. Daar was Van Gelder één van de presentatoren, en Rick en Niels schroomden niet om hem even te polsen. Van Gelder beweerde er wel voor open te staan en voegde eraan toe het radio maken erg te missen. Wie weet...

Bekijk het hele fragment hieronder.

Wordt Jack van Gelder de vervanger van Wilfred Genee bij Veronica Inside? Voor radio- en tv-presentator Wilfred Genee staat de vakantie voor de deur. Met zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn bediscussieert hij wie zijn vervanger moet worden. Rick en Niels hebben wel een idee: Jack van Gelder! Wilfred Genee en Peter R. de Vries maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken Bekijk deze video » Wilfred Genee over verhitte discussie met Peter R. de Vries: 'Het was een tandje te hard' Bekijk deze video » Max VerstappenHet sidekick-duo was afgelopen zondag namelijk aanwezig in de Ziggo Dome, waar de Formule 1 GP van Oostenrijk werd uitgezonden. Daar was Van Gelder één van de presentatoren, en Rick en Niels schroomden niet om hem even te polsen. Van Gelder beweerde er wel voor open te staan en voegde eraan toe het radio maken erg te missen. Wie weet... Bekijk het hele fragment hieronder.
Entertainment :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wordt Jack van Gelder de vervanger van Wilfred Genee bij Veronica Inside? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: jack van gelder, formule 1, vakantie, ziggo, presentator, ziggo dome, radio, oostenrijk, zondag, radio maken, samenvatting, max verstappen, verstappen, veronica, fragment, video, niels van baarlen, rick romijn, wilfred genee, duo, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.