Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!"

Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!"

Vanaf vanavond (2 juli) is de Britse documentaireserie Secret Life of the Zoo te zien op SBS 6, waarin de kijker een exclusieve blik achter de schermen krijgt bij de Chester Zoo. De acteur uit de Albert Heijn-reclames is dolenthousiast: "Het is zo'n mooie serie."

Verteller
Piekema fungeert als een David Attenborough-achtige verteller. Hij neemt de kijker mee in de belevingswereld van de dieren en de dierentuin. "Je ziet de hele range van wat de dieren meemaken, maar je ziet ook wat de oppassers meemaken." Hiervoor zijn een aantal speciale camera's gebruikt, die bijvoorbeeld ook laten zien wat de dieren 's nachts doen.

Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Secret Life of the Zoo terugkijken bij Gids.tv.

<em>Harry Piekema</em> over nieuw programma <em>Secret Life of the Zoo</em>: &quot;Zo'n mooie serie!&quot; Vanaf vanavond (2 juli) is de Britse documentaireserie Secret Life of the Zoo te zien op SBS 6, waarin de kijker een exclusieve blik achter de schermen krijgt bij de Chester Zoo. De acteur uit de Albert Heijn-reclames is dolenthousiast: "Het is zo'n mooie serie." GaiaZoo treurt om dood giraffe Bekijk deze video » VertellerPiekema fungeert als een David Attenborough-achtige verteller. Hij neemt de kijker mee in de belevingswereld van de dieren en de dierentuin. "Je ziet de hele range van wat de dieren meemaken, maar je ziet ook wat de oppassers meemaken." Hiervoor zijn een aantal speciale camera's gebruikt, die bijvoorbeeld ook laten zien wat de dieren 's nachts doen. Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Secret Life of the Zoo terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV