René Verschuur wil dat aanslagpleger Gökmen T. zijn leven lang aan hem denkt

René Verschuur wil dat aanslagpleger Gökmen T. zijn leven lang aan hem denkt

René Verschuur wil dat aanslagpleger Gökmen T. zijn leven lang aan hem denkt René Verschuur vertelt in Pauw hoe zijn leven veranderde doordat Gökmen T. zijn 19-jarige dochter Roos vermoordde bij de aanslag in Utrecht. Ook zegt hij zeker te gaan spreken in de rechtszaal: "Ik wil hem laten voelen wat hij mij heeft aangedaan. Dat hij zijn leven lang aan mij denkt." 'Tramschutter' Gökmen T. verschijnt voor de rechter Bekijk deze video » René Verschuur verloor zijn dochter bij aanslag Utrecht: "Fuck, ik word beschoten!" Bekijk deze video »
TV :

René Verschuur vertelt in Pauw hoe zijn leven veranderde doordat Gökmen T. zijn 19-jarige dochter Roos vermoordde bij de aanslag in Utrecht. Ook zegt hij zeker te gaan spreken in de rechtszaal: "Ik wil hem laten voelen wat hij mij heeft aangedaan. Dat hij zijn leven lang aan mij denkt."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René Verschuur wil dat aanslagpleger Gökmen T. zijn leven lang aan hem denkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aanslag, utrecht, levenslang, rechtszaal, dochter, tram, roos, video, de aanslag, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.