Tour de France: wie zijn de favorieten voor de eindzege?

Tour de France: wie zijn de favorieten voor de eindzege?

Tour de France: wie zijn de favorieten voor de eindzege? Aankomende zaterdag (6 juli) gaat de Tour de France van start, maar het is dit jaar moeilijk om een favoriet aan te wijzen voor de eindzege. Toppers als Chris Froome, Tom Dumoulin en Primoz Roglic doen niet mee, terwijl Geraint Thomas niet de vorm van vorig jaar lijkt te hebben. Misschien is de Nederlander Steven Kruijswijk nu wel één van de grootste kanshebbers. Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France Bekijk deze video » Tom Dumoulin vertelt NIET mee te doen aan de Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: wie zijn de favorieten voor de eindzege?

Aankomende zaterdag (6 juli) gaat de Tour de France van start, maar het is dit jaar moeilijk om een favoriet aan te wijzen voor de eindzege. Toppers als Chris Froome, Tom Dumoulin en Primoz Roglic doen niet mee, terwijl Geraint Thomas niet de vorm van vorig jaar lijkt te hebben. Misschien is de Nederlander Steven Kruijswijk nu wel één van de grootste kanshebbers.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France: wie zijn de favorieten voor de eindzege? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV