Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts

Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts

Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts Chimpansee Rosie weet precies wie ze voor zich heeft en ze laat ook duidelijk merken wat ze van die persoon vindt. In de eerste aflevering van Secret Life Of The Zoo is te zien hoe de aap een hekel heeft aan de dierenarts en hem bekogelt als deze bij haar in de buurt komt. Bekijk het fragment met Rosie hierboven. Blik achter de schermenDeze Britse documentaireserie biedt een exclusieve blik achter de schermen bij de Chester Zoo. Harry Piekema, de bekende manager uit de Albert Heijn-reclames, verzorgt de voice-over van Secret Life Of The Zoo. Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Secret Life of the Zoo terugkijken bij Gids.tv. Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!" Bekijk deze video »
TV :
Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts

Chimpansee Rosie weet precies wie ze voor zich heeft en ze laat ook duidelijk merken wat ze van die persoon vindt. In de eerste aflevering van Secret Life Of The Zoo is te zien hoe de aap een hekel heeft aan de dierenarts en hem bekogelt als deze bij haar in de buurt komt. Bekijk het fragment met Rosie hierboven.

Blik achter de schermen
Deze Britse documentaireserie biedt een exclusieve blik achter de schermen bij de Chester Zoo. Harry Piekema, de bekende manager uit de Albert Heijn-reclames, verzorgt de voice-over van Secret Life Of The Zoo.

Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Secret Life of the Zoo terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV