Vivianne Miedema krijgt veel aandacht buitenlandse pers

Vivianne Miedema krijgt veel aandacht buitenlandse pers

Vivianne Miedema krijgt veel aandacht buitenlandse pers Vivianne Miedema staat volop in de belangstelling van de Nederlandse en internationale pers. De Oranje Leeuwin is topscorer van het Nederlands dameselftal en laat momenteel haar kwaliteiten op het WK in Frankrijk zien. En dat is niet onopgemerkt gebleven, zo blijkt uit bovenstaande AD-video. Halve finale tegen ZwedenMiedema laat tijdens de persconferentie weten dat ze hoopt dat er woensdag weer een Nederlands feestje gevierd kan worden. De Nederlandse dames spelen dan de halve finale tegen Zweden. Het Nederlands dameselftal speelt woensdag 3 juli om 21.00 uur de halve finale tegen Zweden, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Oranjeleeuwinnen bereiden zich in snikheet Lyon voor op halve finale Bekijk deze video » Vivianne Miedema hoopt weer op een "Dutch party" bij halve finale in Lyon Bekijk deze video »
Voetbal :
Vivianne Miedema krijgt veel aandacht buitenlandse pers

Vivianne Miedema staat volop in de belangstelling van de Nederlandse en internationale pers. De Oranje Leeuwin is topscorer van het Nederlands dameselftal en laat momenteel haar kwaliteiten op het WK in Frankrijk zien. En dat is niet onopgemerkt gebleven, zo blijkt uit bovenstaande AD-video.

Halve finale tegen Zweden
Miedema laat tijdens de persconferentie weten dat ze hoopt dat er woensdag weer een Nederlands feestje gevierd kan worden. De Nederlandse dames spelen dan de halve finale tegen Zweden.

Het Nederlands dameselftal speelt woensdag 3 juli om 21.00 uur de halve finale tegen Zweden, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vivianne Miedema krijgt veel aandacht buitenlandse pers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV