Crimineel Errol J. overgeleverd aan Nederland

Crimineel Errol J. overgeleverd aan Nederland

Crimineel <em>Errol J.</em> overgeleverd aan Nederland Errol J. werd een tijdje geleden aangehouden in Spanje. Nu wordt hij overgeleverd aan Nederland. Dat meldt RTL Boulevard. De topcrimineel werd internationaal gezocht voor morod op topcrimineel Karel Pronk. Errol J. had make-up op zijn gezicht om zijn tatoeages te bedekken. Daarnaast had hij een flink arsenaal aan handwapens bij zich. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook 'Tramschutter' Gökmen T. verschijnt voor de rechter Bekijk deze video » Deelnemers van Het Spaanse Dorp: Polopos bekend gemaakt Bekijk deze video »
TV :
Crimineel Errol J. overgeleverd aan Nederland

Errol J. werd een tijdje geleden aangehouden in Spanje. Nu wordt hij overgeleverd aan Nederland. Dat meldt RTL Boulevard.

De topcrimineel werd internationaal gezocht voor morod op topcrimineel Karel Pronk. Errol J. had make-up op zijn gezicht om zijn tatoeages te bedekken. Daarnaast had hij een flink arsenaal aan handwapens bij zich.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Crimineel Errol J. overgeleverd aan Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV