Peter R. de Vries over de ruzie met Wilfred Genee

Peter R. de Vries over de ruzie met Wilfred Genee

Peter R. de Vries over de ruzie met Wilfred Genee Afgelopen zondag zat Peter R. de Vries aan tafel bij Café Hendriks en Genee om te vertellen over Holleeder. Dat gesprek kreeg een vervelende wending waarna veel commotie ontstond. Peter: ,,Ik vind dat Wilfred zichzelf in eigen voet heeft geschoten." De misdaadverslaggever had het echter wel verwacht: ,,Hij is belust op een relletje. Hij had me voor iets anders uitgenodigd, maar toch kon hij de neiging niet onderdrukken." Bekijk het hele statement van Peter R. de Vries hieronder. Bekijk deze video's Wilfred Genee en Peter R. de Vries maken ruzie over Olcay Gulsen - en meer zaken Bekijk deze video » Wilfred Genee over verhitte discussie met Peter R. de Vries: 'Het was een tandje te hard' Bekijk deze video »
TV :
Peter R. de Vries over de ruzie met Wilfred Genee

Afgelopen zondag zat Peter R. de Vries aan tafel bij Café Hendriks en Genee om te vertellen over Holleeder. Dat gesprek kreeg een vervelende wending waarna veel commotie ontstond.

Peter: ,,Ik vind dat Wilfred zichzelf in eigen voet heeft geschoten." De misdaadverslaggever had het echter wel verwacht: ,,Hij is belust op een relletje. Hij had me voor iets anders uitgenodigd, maar toch kon hij de neiging niet onderdrukken."

Bekijk het hele statement van Peter R. de Vries hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries over de ruzie met Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV