Fabrizio laat resultaat van gezichtsingreep zien

Fabrizio laat resultaat van gezichtsingreep zien

Temptation Island deelnemer Fabrizio heeft een flinke ingreep ondergaan aan zijn gezicht. hij heeft zijn wallen laten straktrekken. Het resultaat liet hij via Instagram zien.

Fabrizio is er zelf erg blij mee. Hij zet op zijn Instagram dat het eruit ziet alsof hij veertig uur geslapen heeft. Daarnaast bedankt hij de arts ook persoonlijk via zijn post.

Bekijk de beelden hieronder.

<em>Fabrizio</em> laat resultaat van gezichtsingreep zien Temptation Island deelnemer Fabrizio heeft een flinke ingreep ondergaan aan zijn gezicht. hij heeft zijn wallen laten straktrekken. Het resultaat liet hij via Instagram zien. Fabrizio is er zelf erg blij mee. Hij zet op zijn Instagram dat het eruit ziet alsof hij veertig uur geslapen heeft. Daarnaast bedankt hij de arts ook persoonlijk via zijn post. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Kylie Minogue werkt samen met Nederlander voor bloemenversiering Bekijk deze video » Fabrizio (Temptation Island VIPS) heeft nieuwe vlam Bekijk deze video »
TV :
Fabrizio laat resultaat van gezichtsingreep zien
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fabrizio laat resultaat van gezichtsingreep zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV