Ursula von der Leyen wordt voorzitter Europese Commissie ten koste van Frans Timmermans

Ursula von der Leyen wordt voorzitter Europese Commissie ten koste van Frans Timmermans

Maandenlang leek PvdA'er Frans Timmermans een serieuze kans te maken op het voorzitterschap van de Europese Commissie. Op het laatste moment werd gekozen voor Ursula von der Leyen, de Duitse minister van Defensie.

Deceptie
Jeroen Pauw valt direct met de deur in huis en noemt het een deceptie voor Frans Timmermans. Daar is politiek journalist Wouter de Winther het wel mee eens; hij meldt dat Timmermans zich de komende tijd waarschijnlijk stil zal houden. Dat is nogal in contrast met zijn campagne: Timmermans beweerde dat hij behalve het voorzitterschap van de Europese Commissie "geen enkele andere ambitie" had.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Ursula von der Leyen wordt voorzitter Europese Commissie ten koste van Frans Timmermans Maandenlang leek PvdA'er Frans Timmermans een serieuze kans te maken op het voorzitterschap van de Europese Commissie. Op het laatste moment werd gekozen voor Ursula von der Leyen, de Duitse minister van Defensie. Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt' Bekijk deze video » Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17 Bekijk deze video » DeceptieJeroen Pauw valt direct met de deur in huis en noemt het een deceptie voor Frans Timmermans. Daar is politiek journalist Wouter de Winther het wel mee eens; hij meldt dat Timmermans zich de komende tijd waarschijnlijk stil zal houden. Dat is nogal in contrast met zijn campagne: Timmermans beweerde dat hij behalve het voorzitterschap van de Europese Commissie "geen enkele andere ambitie" had. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Ursula von der Leyen wordt voorzitter Europese Commissie ten koste van Frans Timmermans
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ursula von der Leyen wordt voorzitter Europese Commissie ten koste van Frans Timmermans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV