Spider-Man: Far from Home in première en Jeroen van Koningsbrugge speelt mee

Spider-Man: Far from Home in première en Jeroen van Koningsbrugge speelt mee

<em>Spider-Man: Far from Home</em> in première en <em>Jeroen van Koningsbrugge</em> speelt mee Afgelopen zondag vertelde Jeroen van Koningsbrugge in RTL Boulevard dat hij een rolletje had weten te bemachtigen in de nieuwe Marvel-film Spider-Man: Far from Home. Gisteren (2 juli) was het dan eindelijk zover: het langverwachte eindproduct werd gepresenteerd. Trailer Spider-Man: Far From Home Bekijk deze trailer » Heel trotsSolomon, de zoon van Jeroen van Koningsbrugge, zegt heel trots te zijn op zijn vader. Ook Van Koningsbrugge zelf vindt het heel bijzonder dat hij in de film mag meespelen, maar het ontmoeten van sterren als Samuel L. Jackson en Cobie Smulders zat er niet in: "Die scènes zijn zes jaar geleden al opgenomen," grapt Van Koningsbrugge. Spider-Man: Far from Home is vanaf donderdag 4 juli te zien in de Nederlandse bioscoop. De Mannen van Taal met Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven van start op SBS 6 Bekijk deze video »
Film :
Spider-Man: Far from Home in première en Jeroen van Koningsbrugge speelt mee

Afgelopen zondag vertelde Jeroen van Koningsbrugge in RTL Boulevard dat hij een rolletje had weten te bemachtigen in de nieuwe Marvel-film Spider-Man: Far from Home. Gisteren (2 juli) was het dan eindelijk zover: het langverwachte eindproduct werd gepresenteerd.

Heel trots
Solomon, de zoon van Jeroen van Koningsbrugge, zegt heel trots te zijn op zijn vader. Ook Van Koningsbrugge zelf vindt het heel bijzonder dat hij in de film mag meespelen, maar het ontmoeten van sterren als Samuel L. Jackson en Cobie Smulders zat er niet in: "Die scènes zijn zes jaar geleden al opgenomen," grapt Van Koningsbrugge.

Spider-Man: Far from Home is vanaf donderdag 4 juli te zien in de Nederlandse bioscoop.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spider-Man: Far from Home in première en Jeroen van Koningsbrugge speelt mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV